Zimske gume sava 205 55 r16 nakup, ki ga ne boste obžalovali

Zimske gume sava 205 55 r16 so trenutni prodajni hit. Menjava poletnih gum z zimskimi je vsakoletno opravilo, ki marsikomu povzroča težave, saj mora gume zaradi dotrajanosti tudi zamenjati. To je lahko kar ogromen strošek. Žal je menjava zakonsko obvezna. Letne in zimske pnevmatike se razlikujejo predvsem v profilu. Letne imajo namreč manj lamelast profil in posledično zaradi tega je njihov oprijem na cestišču, ko zapade sneg ali pride do poledice, slabši. Pri vulkanizerstvu Lašič vam ponujamo storitve menjave gum in tudi prodajo zimskih pnevmatik raznih znamk.

Zimske gume sava 205 55 r16

Zimske gume sava 205 55r16 so dolgotrajne in imajo nizko stopnjo hrupa

Naročite zimske gume sava 205 55 r16 slovenskega proizvajalca Sava Tyre. Znamka namreč nudi širok izbor gum za osebna vozila, lažje kombije, tovorna vozila in tudi za športna terenska vozila. Je eden večjih proizvajalcev pnevmatik za Vzhodno Evropo. Vsi njihovi izdelki imajo pred prodajo opravljenih vsaj 50 testov učinkovitosti delovanja, zato so zares kakovostni. Izdelki imajo prav tako pridobljeno EU oznako, ki je podana v skladu z Uredbo EU 2020/740 in poda informacije o zvočnem, hitrostnem razredu, o oprijemu in o porabi goriva.

Zimske gume sava 505 55r16 imajo naslednje karakteristike, in sicer:
• Širina: 205
• Višina: 55
• Premer: R16
• Sezona: zimske
• Zvočni razred: B
• Hitrostni razred: H
• Oprijem: C
• Poraba goriva: D

Širina pnevmatike je podana v mm. Višina pa v % glede na širino pnevmatike. Oznaka R pomeni zgradbo oz. radialno zgradbo in 16 pomeni premer platišča v colih. Marsikdaj imajo dodan še indeks nosilnosti (število npr. 89) in indeks hitrosti (npr. T).

Zakaj izbrati zimske gume sava 205 55r16? Zimske gume sava 205 55 r16 se ponašajo predvsem z dolgotrajnostjo in nizko ravnjo hrupa. To sta tudi glavni značilnosti zimskih gum sava 205 55r16 omenjenega proizvajalca. Zanimivo je predvsem to, da je delovanje zimskih gum sava 205 55r16 mnogo boljše, ko se temperatura spusti pod 7oC.

Zavedati se morate, da imajo zimske gume sava 205 55 r16 nižji hitrostni razred kot letne gume. Kar je tipična razlika med letnimi in zimskimi gumami. Močno odsvetujemo hitrejšo vožnjo kot je predpisano z novimi zimskimi gumami sava 205 55 r16. Z nakupom zimskih gum sava 205 55 r 16 boste poskrbeli, da bo vaš avtomobil resnično stabilen in imel dober prijem na cestišču.

zimske gume sava 205 55r16

Nove gume sava eskimo vas bodo navdušile s svojimi lastnostmi

Zimske gume sava eskimo 205 55 r16 ohranjajo čvrst oprijem na zasneženih in mokrih cestah. Imajo oznako snežinka kar pomeni, da so namenjene zimski uporabi. Gre za sodobno različico pnevmatike zimske gume sava 205 55 r16 namenjeno osebnim avtomobilom. Nove gume sava eskimo imajo napredno tehnologijo z visoko vsebnostjo silike v izpopolnjeni polimerni zmesi s katero se zmanjša togost pnevmatike pri nižjih temperaturah. Na mokrih in zasneženih cestah bo tako vaš avtomobil z gumami sava eskimo imel resnično odlične vozne lastnosti.

Prednosti, ki bi jih poudarili pri gumah sava eskimo so predvsem zanesljivost oprijema v zimskih razmerah in zaviranja na mokrem vozišču. Omogočajo tudi vožnjo na daljše razdalje, saj se njihova obraba enakomerno razporeja čez celotno površino. Gume sava eskimo imajo tudi usmerjen dezen s širokimi kanali, ki se nahajajo v tekalni plasti s katerimi učinkovito odvajajo vodo in brozgo, kar omogoči zmanjšano nevarnost akvaplaninga. Akvaplaning je definiran kot nenadna izguba oprijema avtomobilskih pnevmatik pri vožnji po mokrem cestišču. Cena gum sava eskimo je v naši spletni trgovini v primeru nakupa z gotovino okoli 70 evrov na kos.

Pri Vulkanizerstvu Lašič vam nudimo le preverjene in kakovostne pnevmatike. Ob primeru nakupa pri nas, pa velja tudi posebna akcija. Pnevmatike vam bomo zastonj tudi namestili. Zato ne odlašajte in izberite svoje. V kolikor se na področje izbire ne spoznate, vam lahko pri nakupu pomaga tudi naše strokovno osebje.

nove gume sava eskimo